• Nadstawka chłodnicza 5x GN 1/4 YatoGastro 1200x335x435 mm

Nadstawka chłodnicza 5x GN 1/4 YatoGastro 1200x335x435 mm

No goods
1149.00 1270.58
The loyalty program is only available for logged in customers.
Enter your email
Shipping within 24 godzin
Shipping price 10
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
Dostawa na terenia miasta Kraków 10
Dostawa Miasto Kraków 10
The Availability Of 0 opak
The Weight Of The 25 kg

Witryna chłodnicza nadstawna 5x1/4 GN marki YATO YG-05320.

Nadstawna witryna chłodnicza marki YATO utrzymuje właściwą temperaturę przechowywanych składników do przygotowywania potraw: pizzy, sałatek, kanapek, itp. Natomiast nowoczesne wzornictwo połączone z wysoką jakością surowców powoduję, że witryna chłodnicza YATO doskonale prezentuje się na froncie we wszelkiego typu restauracjach, pizzeriach, barach czy hotelach.

Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości. Nadstawka wykonana jest ze szkła hartowanego.

Witryna chłodnicza YATO o wymiarach 1200x335x435mm mieści 5 pojemników GN 1/4 o max głębokości 150mm.

Boczny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 110W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w 4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Sterowanie nadstawką odbywa się za pomocą sterownika elektronicznego z wyświetlaczem temperatury.

Witryna pracuje w zakresie temperatur +2~+8°C. Natomiast zastosowana technologia chłodzenia statycznego oraz funkcja automatycznego odszraniania zapewnia bardzo efektywną pracę, a jednocześnie jest energooszczędna.

Zestaw nie zawiera pojemników GN.

Parametry

  • Waga [kg]: 25
  • Wymiary (DxSxW) [cm]: 33,5x120x43,5
  • Materiał: stal nierdzewna
  • Norma gastronomiczna [GN]: 5x 1/4
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question