• Kociołek do zup 9 L YatoGastro

Kociołek do zup 9 L YatoGastro

No goods
208.98
208.98
The loyalty program is only available for logged in customers.
Enter your email
Shipping within 7 dni
Shipping price 10
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
Dostawa na terenia miasta Kraków 10
Dostawa Miasto Kraków 10
Paczkomaty InPost Pobranie 16.99
The Availability Of 0 couples
The Weight Of The 8 kg

Kociołek elektryczny do zup o pojemności 9L marki YATO.

Polecany do serwowania zup, kremów i sosów. Wykonana ze stali, malowana na czarno obudowa zapewnia estetyczny wygląd. Dzięki temu kociołek doskonale sprawdza się w bufetach oraz restauracjach hotelowych.

Wyjmowany pojemnik na zupę wykonany jest ze stali nierdzewnej SS 304. Posiada zaokraglone krawędzie, przez co jest bardzo łatwy w utrzymaniu w czystości.

Pojemnik na zupę wkładany jest do wypełnionego wodą zbiornika, pod dnem którego zamontowana jest grzałka. W ten sposób nie ma ona bezpośredniego kontaktu z wodą i nie osadza się na niej kamień. Wyeliminowane jest w ten sposób ryzyko przegrzania oraz przepalenia się grzałki, znacznie wydłużając żywotność całego urządzenia.

Powstały pomiędzy zbiornikiem a pojemnikiem na zupę płaszcz wodny, równomiernie rozprowadza ciepło wokół całego pojemnika, zapobiegając przypalaniu się zawartości. 

Grzałka o mocy 400W umożliwia płynną regulację temperatury pracy w zakresie 35~85°C. Natomiast zainstalowany termostat zapewnia utrzymanie temperatury podgrzewania na stałym, ustalonym poziomie.

Kociołek posiada pokrywkę z otworem na chochlę. Poza tym podczas nalewania zupy istnieje możliwość ustawienia pokrywki w pozycji otwartej w taki sposób, że skroplone na niej opay nie rozlewają się na zewnątrz, co zapobiega zabrudzeniu stołu.
Zamontowane cztery nóżki zapewniają stabilność kociołka.

Parametry

  • Pojemność [l]: 9
  • Wymiary (DxSxW) [cm]: 34x34x37
  • Materiał: SS
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question